Trendikkäimmät värit kesän juhliin

Kesän juhlissa värillä on väliä. Kesä on mitä parasta aikaa inspiroitua väreistä ja pukea ylle koko herkullisen värikartan kaikki värit. Kesällä myös juhlapukeutuminen saa puhtia väreistä, sillä päivettyneellä iholla lähes mikä tahansa väri näyttää hyvältä ja ihmiset ovat kesän huumassa tavallista pirteämpiä ja rohkeampia myös pukeutumisen suhteen. Juhlapukeutumista voi kuka tahansa piristää helposti valitsemalla päälle tummien sävyjen sijaan kirkkaita värejä, jotka vangitsevat katseet. Yksinkertaisimmatkin juhlamekot näyttävät tyrmäävän upealta kirkkaassa värissä päivettyneellä kesäiholla. Tässä ovat suosikkivärimme kesän juhliin.

 

1.      

Keltainen on pirteä ja aurinkoinen väri eli aivan täydellinen valinta lämpimän kesäpäivän juhlaan. Keltainen on itsevarman henkilön väri ja sen on sanottu kohottavan itsetuntoa. Keltainen kesämekko juhlissa herättää varmasti muiden vieraiden huomion ja antaa positiivisen kuvan kantajastaan. Ruskettuneeseen ihoon ja kultaisiin asusteisiin yhdistettynä raikas keltainen näyttää tyrmäävän upealta. Kullankeltainen väri vie ajatukset hetkessä kesäisille auringonkukkapelloille.

 

2.      

Oranssi. Auringon kanssa kilpaa hehkuva oranssi on täydellinen väri päivettyneelle henkilölle, joka ei pelkää värejä ja huomiota herättäviä tyylejä. Oranssi on juhlapukeutumisessa melko vähän käytetty väri, josta on kuitenkin moneksi. Kirkas oranssi piristää ulkoista olemusta huomattavasti ja saa kantajansa näyttämään nuorekkaalta ja raikkaalta. Kirkas oranssi kesämekko toimii kesän cocktailjuhlissa, häissä ja muissa tapahtumissa. Oranssin kanssa sopivat esimerkiksi puiset tai korkkimateriaalista valmistetut asusteet, jotka tuovat tyyliin pienen boheemin lisän. Oranssi mekko sopii hyvin mukaan vaikkapa Välimerelle suuntautuvalle lomalle, jossa on tarkoitus nauttia drinkeistä auringonlaskussa ja tanssia jalat kipeiksi rantabaarissa.

 

3.      

Kirkkaan pinkki. Ensimmäinen asia, joka monelle tulee mieleen kirkkaan pinkistä väristä on Barbit ja lapselliset sarjakuvat. Kirkkaan pinkki on kuitenkin todella kaunis ja elegantti väri, jos siihen osaa pukeutua oikealla tavalla. Kirkaan pinkkiä kannattaa käyttää harkitusti, sillä suurissa määrissä siitä tulee enemmän mieleen vanha barbinukke kuin moderni bileprinsessa. Kirkasta pinkkiä rauhoittavat värit ovat esimerkiksi hopea ja valkoinen, joita voi käyttää asusteissa ja kengissä. Myös mustat yksityiskohdat tuovat kontrastia leikkisään kokopinkkiin tyyliin.

 

4.      

Pastellisävyt. Vaikka pastellisävyt sopivat enemmän kevääseen, jolloin kontrastit eivät ole yhtä kovat kuin kesällä, kannattavat pastellivärit pitää mielessä myös kesällä. Kirkkaat värit voivat monelle olla liian räikeitä päällä kannettavaksi, mutta hennot pastellivärit sopivat heillekin, joille kirkkaat värit tuottavat ongelmia. Hyvin vaalean henkilön kannattaa valita esimerkiksi pastellinsininen, vaaleankeltainen, haalea turkoosi tai vaaleanvihreä mekko. Pastellisävyjä voi piristää kirkkailla asusteilla, kuten kirkkaan pinkillä clutchilla, punaisella lierihatulla tai kultaisilla koruilla. Myös koristellut tanssikengät sopivat tyyliin hyvin tuomaan särmää.

 

5.      

Merensininen. Syvä merensininen on ympärivuotinen klassikko, joka näyttää huippuhyvältä kesän kaikissa juhlissa. Se on näyttävä, mutta klassinen väri, joka on helppo yhdistää muihin väreihin. Pitkä merensininen juhlamekko näyttää upealta kesän ristiäisissä, häissä ja ylioppilasjuhlissa. Se on ajaton väri, joka sopii niin nuorelle kuin vanhalle. Merensiniseen voi yhdistää esimerkiksi valkoiset, punaiset tai kultaiset asusteet.

 

Punainen. Klassinen kirkkaanpunainen on intohimoinen ja näyttävä väri, joka sopii etenkin tummalle henkilölle. Punainen herättää huomion eikä punaisen mekon pariksi juuri muita asusteita tästä syystä edes tarvita. Punainen sopii lähes mihin tahansa tilaisuuteen sekä nuoren että vanhemman naisen tyyliin. Jos kirkkaan punainen ei tunnu omalta, voi klassisen punaisen korvata muilla punaisen eri sävyillä kuten herkullisella kirsikanpunaisella, fuksialla tai oranssinpunaisella.  Jos punaisen käyttö suurissa määrissä pelottaa itseä, voi punaisella huulipunalla piristää juhlatyyliä välittömästi. 

View leonazoey's Full Portfolio