Sertsesli Hakkında Bilmek

Sitemiz Temmuz 2015’te kültür / sanat dünyasındaki haberleri, müzik ve sinemaya dair konuları inceleyen, konser / festival ya da sanatın her alanıyla ilgili etkinliklere gidip hem fotoğraf hem de yazıyla sunabilen, röportajlar kısmında alanında iyi olanlarla sohbet eden, keşif alanında yeni bir dünyaya adım attırıcı zenginlikte içerik üretmeye çalışıyoruz.

 

Bu içeriklerin dışında sosyal medyadaki birçok sosyal ağı etkin kullanıp, ziyaretçileriyle etkileşim halinde olan Sertsesli paylaşımlarına samimi yaklaşıyor.

 

Haberler

 

Kültür / Sanat dünyasından en son haberleri samimi bir dille hızlı bir şekilde sunuyoruz.

 

Teknoloji

 

Teknoloji alanındaki gelişmeleri takip edip, tecrübemiz ile birleştirip paylaştığımız atölye.

 

Oyun

 

Oyun oynarken hayal dünyasında kurduğumuz atari salonunda makineye bir jeton daha atıyoruz.

 

İncelemeler

 

Sinema veya müzik alanında olan bitenlerden filmleri, son albümleri ya da unutmuş olacaklarımızı inceleyip sıkça değerlendirmelerde bulunduğumuz alan.

 

Konserler/Festivaller

 

Konserler ve festivallere gitmeden önce bize danışıp çıkışta selam vereceğiniz içeriklerle beraber dans etmeye var mısınız?

 

Etkinlikler

 

Her gün birçok yeni konser, festival, sergi ve özel toplantılar gibi etkinlikler gerçekleşirken kaçırmamanız için size yeni önerilerde bulunacağız.

 

Keşif

 

Yeni çıkmış veya eski zamanlarda olup pek farkına varılmayanları kazı ekibimizle madenlerden çıkarıp işleyip cevherlerimizi paylaşıyoruz.

 

View rebeccatillman's Full Portfolio
tags: