8 saker jag önskar jag visste innan Botox

1. vilka är de eventuella biverkningarna?

 

Om injiceras korrekt, har de flesta patienter problem utanför mindre rodnad, blåmärken eller svullnad. Om injiceras felaktigt, kan Botox sprids alltför långt och påverka musklerna inte var avsikten att. Som kan orsaka effekter som en hängande ögonlock.
2. bli av Botox.

 

Om du har en komplikation från Botox eller inte är nöjd med dina resultat, måste du vänta ut det. Det kommer att slitas ut, det tar bara tid.

 

– Tid och tålamod, medlem Trippy65, skrev i en RealSelf recension. ”Det är det i ett nötskal. Jag fem månader efter op och endast nyligen mår bättre. Inget magiskt botemedel ”.
3. hur länge varar det?

 

Hur länge varar Botox är olika för alla. Det beror också de områden som behandlas, och hur många enheter injicerades. De flesta botoxbehandlingar sista i genomsnitt mellan två och sex månader.

 

”Den genomsnittliga längden av tid som Botox förblir effektiv är fyra månader”, Dr Dana Goldberg, en Jupiter, Florida, plastikkirurg sa i en RealSelf Q&A. ”Jag har ett fåtal patienter som svär den avtar efter två till tre månader, och andra som ser effekten för mer som fem till sex månader ”.
4. Botox kan ändra mer än några rynkor.

 

Botox är känd för att slåss mot rynkor, men det kan också ha vissa effekter du inte förväntar dig eller lust.

 

– Du slappna av i muskeln i ett område och som påverkar en annan, skrev medlem Amaxy i en RealSelf recension. ”Mina kråkfötter är borta, men mitt under ögonen [område] nu har hemskt påsar och rynkor”.
5. är det förebyggande?

 

Även om du inte kanske har rynkor ännu, det betyder inte att du inte ska överväga Botox. Behandlingen påbörjas innan rynkor börjar bilda kan begränsa deras utveckling och minska de behandlingar behövs senare.

 

”Behandling av rynkor nu hjälper till att bromsa utvecklingen av djupare rynkor i framtiden och gör det lättare att behandla dessa veck samt”, Toronto plastikkirurg Dr. Jerome Edelstein sade i en RealSelf Q&A. ”det betyder att du ser yngre under en längre tid”.
6. det är inte bara för rynkor.

 

Botox kan vara fördelaktigt för många andra problem, inklusive behandling av muskelspasmer, kraftig svettning och migrän.

 

”Fler och fler användningsområden för Botox upptäcks”, det Austin dermatologiska kirurg Dr William Ramsdell sade i en RealSelf Q&A. ”Botox i ryggmusklerna kan vara ganska effektiva”.
7. Botox träna dina muskler?

 

Med fortsatt och konsekvent botoxbehandlingar, kunde man se en ökning av livslängden. Det beror på att upprepad användning kan orsaka en gradvis uppmjukning av musklerna. Desto mindre aktiva de är, desto mindre de arbetar för att skapa rynkor.

 

Verkningstiden för Botox kommer att öka under ett antal år efter upprepad behandling”, Houston plastikkirurg Dr Young Cho sa i en RealSelf Q&A. ”Detta är eftersom musklerna kan minska i kaliber efter längre perioder av inaktivitet”.

 
8. experttips från long-time Botox fans.

 

Välj din leverantör av Botox klokt, och kontrollera att de använder bra kvalitetsprodukt. Att hitta en styrelse-certifierad plastikkirurg bör hjälpa.

 

”Jag var ofta förvånad över att finna att ibland jag hade bra resultat och andra gånger inte stor”, sade medlem octonc i en RealSelf översyn. ”Jag har lärt mig att vissa läkare är bättre spridare än andra, och det färska Botox är långt bättre än dag-gammal eller veckor gamla Botox”.

 

Ansvarsfriskrivning: Detta innehåll är för pedagogiskt och informativt syfte. Det är inte en ersättning för medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling som en kvalificerad sjukvårdspersonal. Din tillit till någon information eller innehåll som tillhandahålls i guide är helt din egen risk. Du bör alltid rådfråga din läkare eller sjukvårdspersonal som för eventuella frågor du har om din egen medicinskt tillstånd. RealSelf stöder eller rekommenderar specifika innehåll, förfarande, produkt, yttrande, sjukvårdspersonal, eller andra material eller information i denna guide eller någonstans denna webbplats.
View alice123's Full Portfolio