Optimera din litet sovrum Design

Ditt sovrum är en fristad. Planera för utrymme och stil att den fungerar både dag och natt. vårt sovrum ska vara en plats att stänga dörren i slutet av en dag, stänga ute världen och koppla av i privata. Men det är också en plats där du vill vakna upp strömförande och fräsch med allt du behöver till hands.

 

Hur du dekorera detta rum, även när det är liten, kan göra en enorm skillnad i humöret. Varje sovrum är inte bara om att vara vacker och inspirerande avkoppling. Det bör ge bra förvaring, men som kan bevisa tuff när du mejsla ut plats för en säng, Nattduksbord, byrå och en bekväm läsning stol.

 

Det är en annan utmaning. Många husägare tillbringar större delen av sina pengar utrustningsarbetet vardagsrum, matsal och kök. ”-jag tror det är praktiskt omöjligt att slösa pengar att skapa det perfekta sovrummet eftersom det påverkar dig mer än något annat rum i ditt hus, säger Karen Carter, författare till flytta dina saker, förändra ditt liv: hur man använder Feng Shui för att kärlek, pengar, respekt och Lycka.

 

Många experter föreslår att börjar med detta rum, maximera layouten och klär det som passar ditt humör.

 

Börjar med din säng. För komfort, köpa en queen - eller king size säng, och kontrollera att du har minst 2 ” tre sidor för att göra upp. Om det inte är en plattform stil, överväga att höja det upp 7 ”eller att utrymme för lagringsbehållare eller korgar under som college barn gör, säger New York designer Libby Langdon.

 

Istället för att placera sängen mot väggen närmast dörren när du kommer in i rummet, Langdon tyderatt arrangera din sänggavel mot den motsatta väggen, att du Visa hela sängen direkt, som gör att rummet ser större ut.

 

Om det finns en oönskad utsikt, kanske du vill använda din säng och en tillräckligt hög sänggavel för att blockera sikten.

målarnastockholm

Optimera lagring. Snarare än att klämma en stol och matchande ottoman i din begränsade utrymme, rekommenderar Langdon en bänk eller ottomanerna för sittande, som ofta öppna upp till inkluderar lagring.

 

Eftersom ett litet sovrum inte kanske har plats för en Kista, rekommenderar många designers anställa en professionell garderob arrangör att maximera detta utrymme, oavsett hur liten. Designer och författare Marianne Cusato tyderatt få mycket ”saker” ut ur sovrummet och in i garderoben som möjligt att göra utrymmet ser större.

 

Välj praktiska tabeller. När du letar sängbord, för en matchande par som passar storleken din säng och rum. Välj en plan yta toppen för böcker, vattenglas och en lampa.
View alice123's Full Portfolio