Du bör veta om hälsofördelar av marijuana

Det kan hjälpa eliminera mardrömmar.
Detta är komplicerat, eftersom det innebär effekter som kan vara både positiva och negativa. Marijuana stör sömncykler genom att avbryta de senare stadierna av REM-sömn. I det långa loppet, kan detta vara ett problem för frekventa användare.

 

Men för människor som lider allvarliga mardrömmar, särskilt de som förknippas med PTSD, kan detta vara till hjälp. Mardrömmar och andra drömmar inträffar under dessa samma stadier av sömn. Genom att avbryta REM-sömn, kan många av dessa drömmar inte uppstå. Forskning om använder en syntetisk cannabinoid, liknar THC, men inte samma, visade en betydande minskning av antalet mardrömmar hos patienter med PTSD.

modernatur

Dessutom, även om frekvent användning kan vara dåligt för sömn, kan marijuana vara en bättre sömn stöd än vissa andra ämnen som människor använder. Några av dem, inklusive läkemedel och alkohol kan potentiellt ha ännu värre effekter sömn, men mer forskning behövs om ämnet.

 

Weed minskar vissa hemska smärta och illamående från chemo och stimulerar aptiten.
En av de mest välkända medicinska användning av marijuana är för människor som genomgår kemoterapi.

 

Cancerpatienter som behandlas med cellgifter lider av smärtsamma illamående, kräkningar och aptitlöshet. Detta kan orsaka ytterligare komplikationer.

 

Marijuana kan bidra till att minska dessa biverkningar, lindra smärta, minska illamående och stimulera aptiten. Det finns också flera FDA-godkända cannabinoid läkemedel som använder THC, den viktigaste aktiva kemiskt i marijuana, för samma ändamål.

 

Marijuana kan hjälpa människor som försöker skära ner dricka.
Marijuana är säkrare än alkohol. Det är inte för att säga att det är helt riskfritt, men det är mycket mindre beroendeframkallande och orsakar inte nästan lika mycket fysisk skada.

 

Sjukdomar som alkoholism innebär störningar i det endocannabinoida systemet. På grund av detta tror vissa människor cannabis kan hjälpa patienter kämpar med dessa sjukdomar.

 

Forskning i skada minskning Journal visar att vissa människor använder marijuana som mindre skadliga ersättning för alkohol, receptbelagda läkemedel och andra illegala droger. Några av de vanligaste orsakerna för patienter att göra detta byte är mindre negativa biverkningar från marijuana och det faktum att det är mindre sannolikt att orsaka tillbakadragande problem.

 

Vissa människor blir psykiskt beroende av marijuana, och detta betyder inte att det är ett botemedel mot missbruksproblem. Men, från skademinskning synpunkt, det kan hjälpa.
View alice123's Full Portfolio